Moderni leikkimökki, iso tuotekuva
Moderni leikkimökki, iso tuotekuva Moderni leikkimökki, iso tuotekuva Moderni leikkimökki, iso tuotekuva Moderni leikkimökki, iso tuotekuva

Moderni leikkimökki, iso

2 800,00 €

2 520,00 €

+ rahtikulut

Tuote on tilattavissa

Heinäale! Tämä tuote on -10% alennuksessa heinäkuun ajan! Katso alennukset

Kannustalon moderni leikkimökki, se isompi versio. Mökissä parvi, peräseinällä avautuva "kioski-ikkuna" ja ovessa ikkuna. Etupuolella on yksi ruudutettu ovi ja sen molemmilla puolella kapeat korkeat ikkunat. Takana on liukuva ’kioskin ikkuna’. Kuvista poiketen oikeassa päädyssä on iso pyöreä ikkuna (halkaisija 30cm) - laverin päällä.

Toimitus:

Mökki toimitetaan kymmenenä elementtinä. Nurkkalaudat kiinnitetään elementtien asennuksen jälkeen. Parvi ja tikkaat tulevat elementteinä. Ikkunat ja ovet ovat paikalleen asennettuina. Mukana toimitetaan kokoamiseen tarvittavat ruuvit, helat ja oven salpa. Katemateriaali ei kuulu toimitukseen.

Leikkimökin tiedot

Kokonaisala: 300 cm x 300 cm (terassin kanssa). Korkeus: ovi 200 cm, mökin takana katon reuna noin 210 cm korkeudessa, etupuolella noin 260 cm. Ulkopuoli on kertaalleen pohjamaalattua lautaa. Sisäpuoli on raakalautaa. Ikkunat ja ovenikkuna ovat pleksiä. Pleksin päällä on toimitettaessa suojakalvo mikä poistetaan kasauksen jälkeen.


Huom! Tuotteet toimitetaan pohjamaalattuna, ellei toisin mainita. Kuvat ovat havainnekuvia, joten lopullisen tuotteen väri voi poiketa kuvien väreistä. Tuote on tilaustuote, tarkista aina toimitusaika tehtaalta. Rahti lasketaan ostoskorissa.

Saatat myös pitää

Lato-leikkimökki tuotekuva

Lato-leikkimökki

1 600,00 €
1 440,00 €

Perinteinen leikkimökki tuotekuva

Perinteinen leikkimökki

2 200,00 €
1 980,00 €

Onnelin ja Annelin leikkimökki terassi tuotekuva

Onnelin ja Annelin leikkimökki terassi

300,00 €

Selaa tuotteita