Toimitusehdot

Viimeksi päivitetty 10.7.2020

1. Sopimuksen osapuolet

Tämä sopimus sisältää Kannustalo Oy:n (palvelun tarjoaja) ylläpitämän verkkopalvelun (palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään palvelua, ostaessaan tuotteita palvelusta käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot:
Kannustalo Oy
Turkistie 2
69100 KANNUS
Y-tunnus: 1642109-6

Verkkolaskuosoite (OVT): 003716421096
Operaattoritunnus on 003703575029

2. Käyttöoikeus

2.1 Yksityiset kuluttajat - Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille.

2.2 Yritykset - Myös yritykset voivat käyttää palvelua. Yrityksen tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa Y-tunnus. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.

2.3 Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat palveluntarjoajalle.

3. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikista hänen tekemistään tilauksista.

4. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

4.1 Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan palvelun tilausrekisteriin.

Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat käyttäjän:

4.2 Palveluntarjoaja ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille.

4.3 Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

4.4 Käyttäjällä on oikeus tarkistaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan.

5. Tilaaminen

5.1 Palvelusta tilatessa sitova kauppasopimus syntyy, kun palvelun tarjoaja lähettää käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tilauksen tiedot vahvistetaan.

5.2 Palvelun tarjoaja pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

6. Tuotteiden hinnat

6.1 Tuotteen hinta on palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä näkyvä hinta, tai tuotteen yksikköhinnasta koostettu summa.

6.2 Maksu on tilauskohtainen, ellei toisin mainita.

6.3 Palvelussa hinnat ilmoitetaan käyttäjälle euroissa (EUR).

6.4 Tuotteisiimme sisältyy 24 prosentin arvonlisävero.

6.5 Kaikki hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta ja Kannustalo pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.

7. Maksutavat

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa Paytrail-maksupalvelussa valittavissa olevilla maksutavoilla. Maksutapoina ovat:

8. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

9. Toimitus

9.1 Palveluntarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella. Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa. Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Vastaanottajan on tarkistettava, että toimitussisältö on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Nämä kuljetusasiakirjat kannattaa aina säilyttää.

9.2 Kuljetuskustannukset lisätään tarvittaessa tilauksen hintaan. Rahtimaksu lisätään loppusummasta riippumatta. Tehtaalta nouto on maksuton ja noutoajankohta täytyy sopia etukäteen.

9.3 Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Vahvista toimitusaika tarvittaessa tehtaalta.

9.4 Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

9.5 Palveluntarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.

9.6 Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

9.7 Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen. Kotiinkuljetus ei sisällä lähetyksen sisään-, kerros-, tai uloskantoa eikä asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä. Paketti toimitetaan ulko-ovelle tai suurempi lähetys (ellei tuotekortilla ole muuta mainittu) jakeluauton viereen, paikkaan mihin kunkin tuotetyypin käyttämä jakeluauto pääsee (täysperävaunusta pakettiautoon).

9.8 Jos toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisestä aiheutuvat kustannukset peritään asiakkaalta. Mikäli vastaanottajaa ei ole tavoitettu 7 vuorokauden kuluessa, palautetaan tavarat toimittajille ja aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Tässä tapauksessa loppuosa kauppasummasta palautetaan asiakkaalle.

10. Peruuttaminen ja palautukset

10.1. Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu kuluttajan toiveiden mukaisesti.

10.2 Palautuksen ehtona on, että:

1) tuote on käyttämätön
2) tuote on alkuperäisessä, myyntikuntoisessa pakkauksessa
3) tuote on vahingoittumaton.

10.3. Kuluttajan vastuulla on varmistaa tuotteiden sävy ja muu vastaavuus tilattuun tuotteeseen ennen asentamista! Asentamisen aikana tai jälkeen tapahtuneita poikkeavuuksia ei kompensoida, eikä tuotetta ole enää oikeus palauttaa.

10.4 Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa pyydämme teitä olemaan suoraan yhteydessä joko sähköpostitse osoitteeseen pihapuoti@kannustalo.fi tai puhelimitse numeroon 06 874 1200.

11. Muutokset

11.1 Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia palvelussa.

11.2 Palveluntarjoaja voi myös muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä palvelun välityksellä käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua.

12. Riitojen ratkaisu

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.