maja_ilmapallo-harmaa
maja-mv

Maja

649,00 

Maja on hauska leikkimökki. Se on helppo kasata ja purkaa, siirtää tarvittaessa uuteen paikkaan, pinota talveksi varastoon, antaa leikin vielä mennessään sisällä ja ulkona. Uudelleen ja uudelleen. Tyylikäs, ja iloinen Maja on sataprosenttisesti kotimainen leikkimökki.


Leikinkestävä maja

Asiakkaalle toimitettavan Majan leikkauspinnat ovat käsittelemättömät, ja sellaisenaan Maja on suunniteltu sisäkäyttöön. Mikäli Maja halutaan pystyttää ulos, täytyy sen reunat ensin käsitellä puunsuoja-aineella, jotta kosteus ei pääse Majan rakenteisiin.

Käsittelyohje ulkokäyttöön
Suosittelemme puunsuojaksi Tikkurila Valtti Color kuullotetta. Pienin pakkaus on 0,225 l, ja se riittää mainiosti käsittelyyn. Läpikuultavan puunsuojan voi sävyttää halutessaan maun mukaan. Lisäksi tarvitaan pieni tela ja superlon-pensseli.
Liitä yhteen kaikki samankokoiset majankappaleet ja telaa vanerin leikkauspintaan pari kerrosta puunsuojaa (telauskertojen välissä vähintään vuorokausi kuivumisaikaa). Kolot ja lovet, joihin tela ei mahdu, on helppo käsitellä pensselillä. Majan pohjan leikkauspinta kannattaa käsitellä kolmeen kertaan, mikäli Maja on tarkoitus pystyttää suoraan maata vasten. Käsittelyn voi aina uusia tarpeen mukaan, kunhan pitää huolen siitä, että käsiteltävä pinta on puhdas. Maja soveltuu puunsuojakäsittelyn jälkeen edelleen myös sisäleikkeihin.

Majan tiedot
Koko koottuna: 160 x 147 x 110 cm
Purettuna: 160 x 147 x 6 cm
Sisämitat: 159 x 136 x 99 cm
Paino: n.50 kg
Väri: mustavalkoinen
Materiaali: PPL-pinnoitettu koivuvesivaneri

Hintaan lisätään rahtikulut. Maja toimitetaan helposti avattavassa, jykevässä pahvipakkauksessa, joka kannattaa säilyttää Majan tulevia varastointitarpeita silmällä pitäen.

Säilytys
Maja kestää kylmävarastoinnin. Jos purat Majan säilytystä varten, niin varastoi levyt mieluiten seinää vasten nojaamassa niin, ettei mikään paino nojaa niiden päälle. Vesivaneri on jäykkää ja kestävää, mutta voi ajan kanssa taipua painon alla.

Suunnittelija: Minna Jones
Valmistuttaja: Kannustalo Oy

Huom. tuotekuvat ovat havainnekuvia ja toimitettavan tuotteen väri ei välttämättä vastaa kuvien väriä.